Allerede på 1700-tallet ble det spilt baseball, og sporten fortsetter å begeistre publikum år etter år. Populariteten er kanskje størst i USA, men også i resten av verden finnes det mange ihuga supportere.

Hvorfor er baseball så populært

Som i annen idrett er sterke fysiske ferdigheter og prestasjoner i seg selv god underholdning. I tillegg kan baseball skilte med strategisk spill på høyt nivå, som tilfører både spenning og underholdningsverdi i en helt egen liga. Å motstå psykisk press og gjøre riktige valg når det gjelder som mest er en stor del av spillet. Baseball har derfor flere ganger blitt omtalt som sjakk med balltre.

Spillere trenger ikke å være kondismaskiner for å lykkes, og det er nok en del av årsaken til at spillet også er populært blant hobbymosjonister og andre som vil ha det gøy med idretten.

Er du supporter?

Følger du med når de store kampene i USA går av stabelen? Klikk deg på nettet for å finne det du trenger av supporterutstyr. Da er du klar når du skal følge favorittlaget ditt; enten det er på TV, eller du er så heldig at du kan ta turen over dammen for å følge kampen fra tribunen og oppleve stemningen og spenningen på nært hold.